Over Thuizorg Kardelen

Thuiszorg Kardelen is een jong thuiszorgbedrijf,
dat geleid wordt door mensen die jarenlange ervaring hebben in deze branche.

De naam Kardelen is van Turkse afkomst, welke in de Nederlandse taal “sneeuwklokje” betekend. Het is een sterke bloemsoort, welke enkel in winterse omstandigheden bloeit. Zelfs door de sneeuw en ijzige kouw, overleeft de bloem door zijn sterke drang om het zonlicht te zien.

De mentaliteit van deze bloem, karakteriseert ook de visie van ons bedrijf.
Wij streven naar betere tijden voor ons en onze klanten, door een uitgebreid pakket aan diensten te leveren.

Thuiszorg Kardelen staat voor zorg leveren op een gepaste manier, persoonlijk, respectvol en deskundig. Met als specialisme aandacht in de zorg.
Bij Thuiszorg Kardelen bent u de belangrijkste schakel en daarom vinden wij uw wensen van groot belang. Thuiszorg Kardelen is een jonge organisatie die zich met name richt op multiculturele bijzondere doelgroepen. Wij ontlenen onze bestaansreden aan de grote behoefte aan zorg die gericht is op culturele achtergronden. Daarmee onderscheidt Thuiszorg Kardelen zich van Nederlandse thuiszorg organisaties. Wij beschikken niet alleen over ervaring en deskundigheid, maar kunnen ook door onze kennis van de Turkse/Nederlandse talen gewoontes zorg op maat leveren.

Wij nodigen u uit onze producten te bekijken en mochten wij in uw behoeften kunnen voorzien, dan staat onze zorg voor u klaar!
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.